Vad händer med bandet nu?

 

Det som händer just nu, i september 2019, är att de är i väg på turné och spelar det nya albumet som de har släppt. Bandet har även givit flera glada nyheter till sina fans, så det kommer att bli intressant att se vad som händer i framtiden..

We Are Not Your Kind

Deras nya album heter “We Are Not Your Kind” och det albumet släpptes den 9 augusti 2019, och spelades in mellan november 2018 till april 2019. Bandet började på sin turné redan i slutet på sommaren 2019, och de kommer att spela i en rad olika länder. De kommer till Sverige för att spela nästa år, 2020.

Framtiden för Slipknot

Framtiden för bandet kommer också se väldigt ljus ut enligt Shawn “Clown” Crahan, eftersom han har sagt i en intervju med Loudwire att bandet har 11 låtar som de ska spela in. Dessa låtar ska ha kommit fram under inspelningen av albumet “All Hope Is Gone”. Shawn fortsätter i intervjun med att säga att de låtarna ska vara mer experimentella och psykedeliska än tidigare släppt material. Vad än det nu är Slipknot hittar på så kan fansen vara säkra på att de lägger ner sin själ i det.

zerif-lite