Paul Greys död

Efter Slipknots fjärde album “All Hope Is Gone”, så var det återigen dags för bandet att sticka ut på turné. Efter att de kom tillbaka hem så började Paul Grey åter falla tillbaka till sina problem med narkotika. Något år senare hittades han död.

Hur dog Paul Grey?

Av vad som finns att hitta på internet angående hans död så finns det inget säkert svar på vad han dog av. Det var den 24 maj 2010 som en anställd hittade honom död i sitt hotellrum. Paul hade varit borta från sin familj och bandet mycket eftersom han mådde dåligt. Ett vanligt tecken när någon mår väldigt dåligt är att personen isolerar sig, vilket Grey gjorde.

Familjen blev efter att tag väldigt oroliga när de inte hörde av honom eller fick kontakt med honom och ringde därför till hotellet. En hotellanställd lovade att kolla upp saken och fann därefter Paul Grey död på golvet.

Det sägs att han ska ha överdoserat morfin, men det spekuleras på internet om att han dog av en överdos av narkotika. En parentes i det hela är dock att en av Paul Greys läkare senare har blivit avstängd från att skriva ut recept efter det uppdagats att denne skrivit ut recept på beställning åt sina patienter, och med allt för höga doser av preparaten.

Vad bandet gjorde när de fick reda på det

Så fort bandet fick reda på att Paul hade dött så valde de att ha en presskonferens dagen efter, utan sina masker, för att berätta om vad som hänt. Bandmedlemmarna var helt förkrossade av händelsen så under deras presskonferens valde de att prata om vad som gjorde Paul Grey så speciell och att han alltid kommer vara djupt saknad av bandet.

Även hans fru var med på denna presskonferens och berättade om Paul. Det framkom även att hon var gravid i femte månaden.

Händelsen har lämnat djupa sår hos Slipknot, men de har tagit sig vidare och hedrar Grey än idag.

zerif-lite